مطلب بلاگ : Ayre Chamberlain Gaunt مرکزی را برای جوانان در Hampshire لندن تکمیل کرد

توضیحاتی درباره Ayre Chamberlain Gaunt مرکزی را برای جوانان در Hampshire لندن تکمیل کرد

Ayre Chamberlain Gaunt مرکزی را برای جوانان در Hampshire لندن تکمیل کرد

عکاس ها Hufton + Crow

به وسیله محمدامین


پنجره های هواخوری که در نمای خارجی این مرکز جوانان در شهر انگلیسی تادلی (Tadley) نصب شده اند با فریم های چوبی خط دار دیده میشوند که با روکش فلزی ساختمان تضادی را ایجاد میکند.


Ayre Chamberlain Gaunt (آیره چمبرلین گانت) که معماری را نزدیک Basingstoke (باسینگستوک) آموخته است. جایگاهی را به منظور فراهم کردن یک انجمن محلی با امکاناتی نظیر سالن چند منظوره، اتاق موسیقی و ضبط استودیو، یک کافه و یک فضای تفریحی در محیطی باز ایجاد کرده است.


یک ساختمان ۴۱۰ متری که با همکاری جوانان شهر ساخته شده است، که از ساختمان در طول بعد از ظهر روز هفته و شب ها استفاده کنند. اجتماع بیشتری در آخر هفته ها و طول روز به آن دسترسی دارند.


معمار David Ayre میگوید: ما با جوانان تادلی همکاری بسیار صمیمانه ای داشتیم برای آنها و اجتماعی بزرگتر طراحی تندیسی را به عنوان یک ساختمان برجسته ارتقا بخشیم همچنین بیش از آن به جایی نیاز داشتیم که متعلق به آنان باشد.


این مرکز در طرح قبلی که متعلق به سال ۱۹۸۰ می باشد خالی بود. بنا یک پلان L  شکلی دارد که در کنار حیاط ورودی واقع شده است، و در زیر نور راه راه و متناوب و سنگ های خاکستری تیره سنگفرش شده است.


هدف این بود که ساختمان مدرن و شادابی در تکمیل سایر بناهای اطراف تولید شود با سقفی به شکل سراشیبی به منظور سایه انداختن بر اجسام مجاور.


در بالاترین نقطه نمایی مشرف به حیاط وجود دارد. این نما عبارتست از یک پنجره با یک روکش چوبی که قاب بیرونی آن می باشد. یک فضای بازشو ی مشابه در طبقه همکف چشم اندازی را برای حال اصلی فراهم می کند.

چوب ها همچنان در ورودی  استفاده شده اند و درهای شیشه ای کشویی کناره ساختمان را به حیاط متصل میکنند. چوب ها با پنل های فیبری سیمانی که در سراسر دیوار و سقف گسترش یافته اند کنتراست و شادابی را ایجاد کرده اند.


آیره میگوید: سقف با ظاهری تیره رنگ چین دار یک لبه امروزی به ساختمان میدهد، در حالی که در داخل محیط نشاط بخشی برای استفاده هرروزه جوانان ایجاد شده است.

داخل مرکز سقف ها و دیوار ها با تخته هایی چندلا از جنس چوب درخت غوشه پر شده است که ظاهری گرم و روشن رو برای فضاها به ارمغان می آورد. فرم گوشه های سقف توسط تیرهای چوبی روکش شده و نمایان مورد تأکید قرار گرفته است.


به مانند هال اصلی  طبقه همکف فضای کافی برای جا دادن یک کافه، یک اشپزخانه و یک حمام در پشت را دارد راه پله چوبی که در پشت تعبیه شده است شما را به طبقه بالامیرساند.


یک اتاق موسیقی و استویدو ضبط، اتاق ملاقات و حال چند منظوره در طبقه بالا قرار دارند. در حالی که انبار و فضای فعالیت های انفرادی در دو طرف آن قرار گرفته اند.


منطقه تفریحی که در خارج از آن قرار دارد با نیمکت های بتنی طویل درست شده است که ارتباط بین مرکز انجمن و این نقطه را تامین می کنند.



دیدگاه ها
پدید آورنده

مخفی

ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید. پسورد جدید به ایمیل شما ارسال می شود

بازگشت به بخش قبل

بستن
شروع بخش های دیگر آرچی پلاس ارتباط با ما