مطلب بلاگ : مؤسسان شرکت معماری Scenario خانه شخصیشان در لندن را گسترش دادند

توضیحاتی درباره مؤسسان شرکت معماری Scenario خانه شخصیشان در لندن را گسترش دادند

مؤسسان شرکت معماری Scenario خانه شخصیشان در لندن را گسترش دادند

عکاس Matt Clayton

به وسیله محمدامین


ران آنکاری (Ran Ankory) و مایا کارنی (Maya Carni) (معماران شرکت سناریو) داخل تراس ویکیتوریایی خود را در شمال لندن را گشودند و جداره ای را در عقب قرار دادند.

این زوج معمار ملکی را در منطقه استوک نویینگتون (Stoke Newington) لندن با هدف بازسازی، ارتقا و به روز رسانی آن به منظور تهیه نیازهای خانواده خود خریدند.


موسسان Scenario Architecture گفت در این خانه فرصت آن را داشتیم تا مشتری خودمان باشیم. و فرصتی برای ما مهیا ساخت که ما آنچه را عرضه می کنیم خودمان اجرا کنیم. کاملا مشخص است که اینجا خانه سناریوست.

این ساختمان ویکتوریایی نقشه داخلی داشت که دو اتاق پذیرش در جلوی خانه قرار داشتند و مطلقا هیچ ارتباطی با زیرزمین نداشتند.


معمار ها دیوارها را از میان برداشتند و سقف براق شیب داری که دیوار مرزی را به ساختمان های مجاور متصل می کند قرار دادند، تا یک ارتباط کامل بین محل زندگی، آشپزخانه و محل ناهارخوری به وجود آید.


تقسیم بندی جدید برای فضای مهمانی عبارتست از یک سالن در مقابل خانه با چند پله کوتاه برای رسیدن به فضای ریلکس کردن در نزدیکی شومینه و نرده های های شیشه ای که ارتباط بصری بین دو سطح خانه را برقرار میکند.


کتابخانه با اتاق جنب راه پله ها تلفیق شده است که به اتاق خواب منتج شده و از طریق پنجره ای در زیرزمین قابل رویت است.

نشیمن پارکت  شده و راه پله ای از همان مواد ساخته شده که به اتاق ناهارخوری و آشپزخانه اوپن میرسد.


سقف شیشه ای تعبیه شده در بالای پله ها نور خورشید را به زیر زمین میرساند. یک پنجره خیلیجی جدید با یک نیمکت کنار آن و درهای شیشه ای تمام قد برای گرفتن نور طبیعی اضافه شدند و ارتباط مستقیمی را با باغچه ها ایجاد می کنند.


در کنار آشپزخانه ناهمواری وجود دارد که حاصل پایین امدن محوطه پذیرایی است و با زیر پله تلفیق شده است معمارها آن را به اتاق بازی برای کودکان تبدیل کرده اند.


بخش انبار دارای یک نیمکت و میز با قابلیت بیرون آمدن برای طراحی و انجام تکالیف است، و به بچه ها این فرصت را میدهد که در حین اینکه با سایر نقاط خانه ارتباط دارند فضای مخصوص خودشان را داشته باشند.

ما باید در نظر می گرفتیم که جزییاتی را ارتقا دهیم که هم برای وضعیت کنونی ما مفید باشد و هم برای آینده ما و هدف ما این بود که از فضای ممکن نهایت استفاده را بکنیم آنکوری و کارنی همچنان اضافه کردند؛ که این فضاها عبارت بودند از فضای زیر پله ها و جلو آمدگی لب بام در مناطقی که ارتفاع محدود میشود.


همچنین در نظر داشتیم تا اتاق خواب دلنشینی را برای بچه ها ایجاد کنیم، قطعات سنگ نوردی برای بالا رفتن از دیوار و همینطور لوله ای شبیه لوله آتش نشان ها رفت و آمد سریع به پشت بام را فراهم می کند.


آنکاری و کارنی در  Architectural Association School of Architecture در لندن پیش از تاسیس شرکت معماری سناریو در سال ۲۰۰۷ درس خوانده اند. پروژه های قبلی این استودیو یک چوب سیاه نما، یک خانه با تراس بزرگ و سقفی که میتواند از اتاق نشیمن دیده شود بود.


دیدگاه ها
پدید آورنده

مخفی

ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید. پسورد جدید به ایمیل شما ارسال می شود

بازگشت به بخش قبل

بستن
شروع بخش های دیگر آرچی پلاس ارتباط با ما