مطلب بلاگ : Threefold Architects یک طبقه و پلکان باریکی را به خانه ای در لندن افزودند

توضیحاتی درباره Threefold Architects یک طبقه و پلکان باریکی را به خانه ای در لندن افزودند

Threefold Architects یک طبقه و پلکان باریکی را به خانه ای در لندن افزودند

به وسیله محمدامین

شرکت: Threefold Architects

مهندس سازه: Webb Yates

پیمانکار: High-Spec Build

عکاس: Charles Hosea Photography


تریفولد آرکیتکتس (Threefold Architects) این خانه در لندن را بازسازی کردند که شامل یک طبقه عقب نشینی کرده می باشد و یک نگاه اجمالی را بین سطوح مختلف ارائه می دهد.


استودیوی لندنی می خواست فضایی روشن و باز را در یک ملک چهار طبقه باریک ایجاد کند، که در منطقه خیابان ردچارچ (Redchurch) قرار دارد.
آنها اسم این پروژه را خانه فیسور-Fissure House (خانه درز دار) گذاشته اند به دلیل اینکه معماران یک گوشه زاویه دار در یک سوی بنا ایجاد کردند.


یک راه پله ی چوبی با دستگیره ای از جنس فلز و به رنگ طلایی فضای خالی را اشغال کرده و برای ما بقی بخش های ملک می تواند استفاده شود.
معماران می گویند؛ فضا بهینه شده است بوسیله یک راه پله تک خطی که وُیدی با ارتفاع سه گانه را در امتداد لبه ی ساختمان اشغال کرده است.


در داخل هر سطح به نمایش فضاهای مختلف از خانه منجر شده و نور از نورگیرر به خانه می رسد.


در داخل تنوع و هیجان بین طبقات با برش هر طبقه برای ایجاد یک منظره دراماتیک و نگاه اجمالی به هر فضای نشیمن مختلف به وجود آمده است.
ورودی های بزرگ راهرویی در مقابل بیننده قرار می دهند که هر سطح پشتی با در های شیشه ای که به تراس راه دارد در آن قرار گرفته است.


معماران می گویند؛ ورودی های جدید و تراس های بیرونی که در فضای پشتی قرار گرفتند از یک فضای متراکم و تنگ به یک فضای جادار روشن و چند لایه خانگی انتقال میابند.

اتاق مستر در عقب طبقه همکف همراه با یک نورگیر قرار گرفته و همینطور اتاق خواب دیگر و حمام در همین طبقه قرار گرفته اند.


یک آشپزخانه پلان باز و اتاق ناهارخوری با کابینت های سیاه و قاب های پنجره ای تیره در طبقه بالا قرار گرفتند.
محوطه نشیمن اِل شکلی در طبقه دوم که توسط لفاف نردۀ شیشه ای احاطه شده قرار گرفته است، و حاوی نیمکتی برای مطالعه در گوشه اش می باشد.


مبل، میز و کنسول های چوبی مشکی در محوطه وسیعتری قرار گرفتند. از اینجا راه پله های مجزا با پله های چوبی و حاشیه های سیاه رنگ و دستگیره های طلایی، کنار دیواره های آجری که به رنگ سفید در آمدند قرار گرفته اند.
این پلکان منجر به فضای زیر شیروانی بازسازی شده ای می شود که با نور گیری بزرگ و کتابخانه و میزهای مطالعه پر شده اند.
پارکت های چوبی که سرتاسر کف خانه را پوشش داده اند، در کنار دیوارهای سفید رنگ قرار دارند.


تریفولد آرکیتکتس به وسیله Hosea با متیو دریسکول (Matthew Driscoll) و رنه سیرل (Renée Searle) مدیریت می شود.
پلان ها به ترتیب طبقات و مقطع:


دیدگاه ها
پدید آورنده

مخفی

ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید. پسورد جدید به ایمیل شما ارسال می شود

بازگشت به بخش قبل

بستن
شروع بخش های دیگر آرچی پلاس ارتباط با ما