مطلب بلاگ : قبل و بعد تغییرات خانه Piraja توسط Estudio BRA

توضیحاتی درباره قبل و بعد تغییرات خانه Piraja توسط Estudio BRA

قبل و بعد تغییرات خانه Piraja توسط Estudio BRA

به وسیله محمدامین



شرکت معماری Estudio BRA Arquitetura ، یک خانه را در سائوپائولو برزیل ، بازسازی کرده است که در آن تاریخ سه نسل یک خانواده پابرجابود.
خانه اصلی با نور کم و سقف و سازه ضعیفی که در آن انتظارات زوج جوان را که اکنون در آنجا زندگی می‌کردند را برآورده نمی کرد.

در اینجا عکس‌هایی از فضای خانه در طول مرحله ساخت‌وساز را مشاهده می نماییم.



خانه بازسازی شده یک منطقه امن و محصوردر جلوی خانه دارد که به عنوان باغ کوچک و حیاط‌خلوت قبل از ورود به خانه عمل می‌کند .​​



در هنگام وارد شدن به خانه، شما از فضای ناهار خوری و آشپزخانه عبور می کنید.



در آشپزخانه ، دیوار آجری اصلی نقاشی شده‌است تا فضا را روشن نگه دارد .​در دیوار مقابل ، چوب مینیمالیستی و کابینت‌ های سفید قرار دارد ، در حالی که پیشخوان آشپزخانه و یک میز غذاخوری طول آشپزخانه را می‌پیماید .​​



در کنار آشپزخانه اتاق نشیمن است .​صندلی در کنار یک طرف فضا قرار دارد در حالی که در دیوار دیگر ، یک قفسه دور تلویزیون  برای نمایش شخصیت‌های اکشن در خانه وجود دارد .​​



بیرون اتاق نشیمن یک حیاط با درختان و گیاهان کوچک و همچنین آشپزخانه‌ای در فضای باز است .​​



در فضای داخل ، و بین اتاق نشیمن و آشپزخانه ، پله‌های بتنی و فولادی هستند که به طبقه دوم خانه منتهی می‌شوند .​​



در طبقه بالا، دو اتاق خواب وجود دارد، که یکی از اتاقها مشرف به خیابان است.پله‌ها تا سقف ادامه پیدا می کنند ، جایی که یک پنجره به عرشه سقف دسترسی دارد .​​



این عرشه دارای یک منطقه کوچک پوشیده از چمن و باغ و همچنین فضا برای استراحت است .​


تصاویر :  Maíra Acayaba | شرکت معماری: Estúdio BRA Arquitetura | سرپرست معماری : André Di Gregorio, Rodrigo Maconilio | تیم اجرایی: Beatriz Rocha, Lorran Siqueira, Júlia Bruckmann, Alanna Scarcelli

دیدگاه ها
پدید آورنده

مخفی

ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید. پسورد جدید به ایمیل شما ارسال می شود

بازگشت به بخش قبل

بستن
شروع بخش های دیگر آرچی پلاس ارتباط با ما