مطلب بلاگ : جزئیات طراحی آشپزخانه ای با پیشخوان طولانی به عنوان یک محوطه تهیه غذا،یک میز غذا خوردن و یک بار ​

توضیحاتی درباره جزئیات طراحی آشپزخانه ای با پیشخوان طولانی به عنوان یک محوطه تهیه غذا،یک میز غذا خوردن و یک بار ​

جزئیات طراحی آشپزخانه ای با پیشخوان طولانی به عنوان یک محوطه تهیه غذا،یک میز غذا خوردن و یک بار ​

به وسیله محمدامین



زمانی که PRISM Design و Mori Design طراحی این آشپزخانه را برای خانه‌ای در چین به عهده گرفتند ، فضایی بسیار طولانی داشتند که مجبور بودند از آن‌ استفاده کنند ، بنابراین یک پیشخوان آشپزخانه طولانی اضافی ایجاد کردند که سه حوزه متمایز دارد .​​

در یک انتهای این پیشخوان یک نوار است که یک لبه چوب بر روی آن وجود دارد که بر روی یک ضد ضربه سفید رنگ قرار دارد. در پایین، فضاب ذخیره سازی و روشنایی پنهان وجود دارد که صندلی ها را روشن می کند.



بخش بعدی به یک میز غذاخوری اختصاص دارد .​با فضای کافی برای نشستن شش نفر ، در ادامه میز غذاخوری سفید رنگ هم به عنوان بار قرار دارد .​​



کمی از قسمت ناهار خوری بالاتر  آخرین قسمت پیشخوان آشپزخانه است .​این فضا دارای یک سینک و  و یک میز آشپزخانه ضخیم می باشد .در قسمت ​زیرین فضای ذخیره سازی با نورپردازی پنهان برای وسایل آشپرخانه مانند لیوان ها و بشقاب‌ ها قرار دارد .​


تصاویر : Katsumi Hirabayashi

دیدگاه ها
پدید آورنده

مخفی

ایمیل خود را در کادر زیر وارد کنید. پسورد جدید به ایمیل شما ارسال می شود

بازگشت به بخش قبل

بستن
شروع بخش های دیگر آرچی پلاس ارتباط با ما